Професионално програмиране с WordPress

Изработка на фирмен WordPress сайт на добра цена

Ефективното програмиране на началните страници на WordPress винаги е разделено на няколко основни области.
Уеб агенция от София

Изработка на сайт </WordPress>

Професионална дигитална агенция, специализирана в изработка на сайт WordPress вече над 20 години и базирана в София.

Добре функциониращият и посещаван уебсайт е решаващият фактор за успех за онлайн бизнеса. Професионалният уеб дизайн е незаменим. Ние сме тясно профилирани в изработка на фирмен сайт WordPress и знаем какво наистина има значение. Независимо дали съвременният изходен код, използваемостта, по-краткото време за зареждане или функционалността на крос-браузъра – уебсайтовете на WordPress, програмирани от нас, съчетават ноу-хау, индивидуалност и креативност.

 • Създаване на валиден и модерен изходен код.
 • Изпълнение на критериите за постоянно променяща се оптимизация за търсачки (SEO).
 • Осигуряване на цялостна използваемост.
 • Генериране на крос-браузър функционалност.
 • Оптимизация на времената на зареждане.
 • Добре обмислен и добър уеб дизайн от София.
 • Създаване на модерен, мобилен уеб дизайн, т.е. оптимизиране на уеб сайта за смартфони
нашите мерки са насочени към вашите цели

Изработка на WordPress сайт

За да бъде нашата изработка и поддръжка на уеб сайт на ниво, нашите специалисти винаги дават на Вашите страници модерно оформление – тоест атрактивен външен вид. Това ви носи предимства не само пред посетителите Ви но и по отношение на оптимизацията на търсачките. АГМА Студио не може да работи без правилно и професионално WordPress програмиране при всяка една изработка на сайт.

Ние знаем колко важен SEO фактор е мобилната версията на Вашата начална страница. А SEO постоянно се развива и редовно променя фокуса. Модерното ни оформление е предназначено за този променящ се пейзаж. Ако от друга страна трябва да коригирате своите страници и оптимизацията на вашата търсачка със задна дата, това винаги е свързано с много усилия и високи разходи. Понякога обаче всеобхватната оптимизация за търсачки не е абсолютно необходима. В тази връзка ние се занимаваме интензивно с целите на вашето присъствие в Интернет, за да идентифицираме индивидуално правилните мерки.

дигитален пад за изработка на wordpress сайт
wordpress лого - вертикален банер
вие се възползвате от нашето ноу-хау

Изработка на фирмен уеб сайт WordPress

Ако имате създаден WordPress сайт, това също означава, че трябва да сте напълно запознати с вашата индустрия плюс задълбочено анализиране на конкуренти. Събирайки цялата необходима информация, ние поставяме основата за програмиране на специфичен за индустрията и силно индивидуален уеб сайт на WordPress с уникални функции, реална добавена стойност и бързо зареждане.

Разбира се, ние не създаваме просто уеб сайтове на WordPress за клиенти от София и България. Вижте в нашите референции за уеб дизайн се убедете сами че разработваме отлични уебсайтове за клиенти от цяла Европа и САЩ, но с акцент върху Германия, Швейцария и Австрия.

Лесността на използване е в горната част на нашия списък с приоритети. И не без причина: Google използва така наречените потребителски сигнали като фактор за класиране (вижте https://www.searchmetrics.com/de/glossar/user-signals/)! Нашите експерти в WordPress за функционално програмиране винаги създават страниците и навигацията по такъв начин, че всеки посетител може бързо да намери своя път. Лесната изработка и поддръжка на уеб сайта на добра цена също е важна за нас. Тъй като основно програмираме всеки уебсайт на ръка, нашите разработчици създават готови маски за въвеждане, които можете да използвате, за да променяте всякакви данни по всяко време чрез бекенда на WordPress.

ние държим на ефективност и ефикасност.

Изработка на фирмен сайт с WordPress

Ние гарантираме, че уеб сайтът ще бъде изграден в кратки срокове, ще се зарежда бързо и ще бъде лесен за администриране – дори и да не сте технически специалист. Валиден и съвременен изходен код винаги е решаващата основа за нас.Цялото WordPress програмиране разбира се се основава на стандартите на W3C. Нашата агенция WordPress от София не използва набор от рамки или чисто оформление на таблици за програмиране. Това отдавна е остаряло и не е съвместимо с модерния и мобилен уеб дизайн.

WordPress изработка на сайт: възможно и без цялостен редизайн!

Между другото – цялостен редизайн не е абсолютно необходим! В определени случаи може да има смисъл да продължите да използвате съществуващото оформление и да преобразувате уеб сайта си с прехвърляне към WordPress (миграция към WordPress).
Ние също правим това професионално, качествено и ефективно. Разбира се, ако имате уеб сайт създаден на друга платформа, ние прехвърляме цялото съдържание на старата система към WordPress. За да не се появят запитвания празни, ние естествено настройваме пренасочване (постоянни 301 пренасочвания). По този начин запазваме и индексирането и авторитета на стария сайт и новия надгражда над него, вместо да започне от нулата.

мобилни устройства като фонова снимка за изработка на wordpress сайт

Програмиране на уебсайтове на WordPress

Основна цел на нашето WordPress програмиране е да улесним работата ви. Има добра причина защо използваме WordPress като основа. Тъй като WordPress CMS отваря множество възможности и предлага няколко предимства.

 • WordPress предлага много интуитивен потребителски интерфейс. Това ви позволява да поддържате сами уебсайта си.
 • Сайтовете на WordPress са популярни в Google. Това е отразено в класацията.
 • WordPress убеждава с разнообразие, безброй плъгини и непрекъснато се развива.
 • Редовните актуализации са гарантирани. Това прави WordPress доказателство за бъдещето. И ние сме щастливи да поемем актуализации и резервни копия. Най- малкото, което можем да направим, след като сте доверили на нас изработка на сайт.
 • WordPress е безкрайно мащабируем.
 • WordPress е най-разпространеният CMS в световен мащаб (heise.de).
 • WordPress е много зрял (вижте Wikipedia https://de.wikipedia.org/wiki/WordPress)

WordPress агенция от София: вашият надежден партньор вече повече от 20 години

Ние знаем точно какво е важно за индивидуалното и модерно програмиране. Над два десетилетия опит и топ референции от известни компании говорят ясно за това.
Агенцията АГМА Студио отстоява надеждност, бързо внедряване и устойчив контрол на качеството. Лично лице за контакт винаги е на разположение за оптимизирана комуникация с поръчки. С нашата WordPress агенция от София като партньор вие решавате успеха на вашия уебсайт. Не се колебайте да се свържете с нас за индивидуални съвети и необвързваща оферта. Във всеки случай се възползвате от нашето професионално WordPress програмиране и качествена изработка на сайт.

Имате нашата дума за това.

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!