Изработка на онлайн магазин

От идентифициране на целите до проследяване на напредъка – ще Ви помогнем да се отличите от конкуренцията и да впечатлявате клиентите си.
Продавайте онлайн

Изработка на онлайн магазин

Изработваме и поддържаме онлайн магазин, с интегрирани системи за поръчка и плащане, модул за доставка, анализ на трафик и продажбите, месечни отчети и мултиезичност.

Структурираме отделните секции така че да надграждат една върху друга и да добавят авторитет върху цялото излъчване на онлайн магазина.

Включете се в световната мрежа и позиционирайте бизнеса си онлайн с красива визия, модерен дизайн и качествена изработка.

 • Атрактивен и елегантен дизайн на онлайн магазина
 • Изграждане на онлайн магазин с достъпна цена
 • Интегрирани начини на плащане ( Виртуален терминал, EPay, PayPal, наложен платеж )
 • Безплатна доставка над определена сума
 • Интуитивен администрационен панел
 • SEO оптимизация
Какво спазваме и е важно за нас

Изработка на онлайн магазин

Създаваме магазини първо с мисъл към посетителите от мобилни устройства.

Оптимизираме всички изображения за да могат те да се зареждат дори и при ограничена скорост на трафика. Грижим се за правилната композиция на всички необходими елементи от дизайна.

Поръчването и разглеждането на всички продукти е достъпно, лесно и интуитивно. Отделните секции преливат плавно от една към друга. Фокусът е насочен към предаване на цялата информация за разглежданите в момента компоненти.

Можем да добавим и лесна възможност за оставяне на ревю за продуктите. По този начин създаваме и възможност за обратна връзка между клиентите и собствениците на онлайн магазина.

Добавяме и стилно и елегантно изработен блог, чрез който може да се промотират отделните продукти. Възможност за добавяне на видео, снимки и разбира се call-to-action бутони с препратки към съответните артикули.

Онлайн магазин: изграждане и поддръжка

Поддръжка на онлайн магазина

Специализирани сме в техническа поддръжка и оптимизация на WooCommerce базирани магазини.

Грижим се за безпроблемната работа на всички отделни модули, правим одит и идентифицираме проблемни зони.

Провеждаме стрес тестове и помагаме на съществуващи магазини да се подготвят за големи изпитания като </Черен петък>, </Свети Валентин >или други мащабни, рекламни кампании.

Грижим се да доставяме дизайн, който е семпъл и елегантен, стремим се да покажем максимално приятно за окото всички снимки в онлайн магазина. Вземаме решения, с които задържаме интереса на потребителите и им помогме да направят информиран избор докато разглеждат максимално много подкатегории и продукти.

Подобряваме навигацията между отделните секции чрез така наречените трохи (навигационни пътища), както и през глобалното меню на всеки онлайн магазина.

РАЗБИРАНЕ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА

Мислете за клиентите а и като тях.

Клиентите са от ключово значение за успеха. Ето защо е толкова важно да ги разбираме и да се грижим за тях. Важно е да разгледаме значението на точките на съприкосновение на клиентите, как да ги използваме, за да проследим пътя, който те извървяват онлайн, както и начините, по които подобряването на практическата им работа може да Ви помогне да постигнете целите си. Анализирайте ефективността на точките си на съприкосновение и ако е необходимо, оптимизирайте посланието си, така че нуждите на клиента винаги да са на първо място.

Макар и не всички хора да изглеждат и мислят еднакво, начинът, по който пазаруват, и точките на съприкосновение, с които взаимодействат, имат много сходства. За да разберете поведението на онлайн потребителите, трябва да определите кои са тези точки на съприкосновение и къде се случват. За да ги идентифицирате, опитайте се да очертаете пътя, който потребителят изминава преди да се заемете с Вашата цел: изработка и поддръжка на сайт.

След като узнаете стъпките, които всеки посетител предприема, можете да планирате как да го впечатлите на всеки един етап.

Изработка на онлайн магазин

Една от силните страни на изработка на сайт WordPress е разнообразната гама от приставки ( PlugIns ). Има много възможности за реализиране на вашия проект за електронна търговия с WordPress: Интегрирането на онлайн магазин в съществуващия ви уебсайт или създаване на изцяло нов проект, базиран на най- популярната CMS система.

Изработка с WordPress за магазини

Многобройни опции стоят пред Вас за разширяване на уебсайта Ви, когато той е създаден на WordPress. Както докато работите над FrontEnd-а , така и когато правите аднистративни настройки.
Управлението на онлайн магазин в дневно време е почти само по себе си изкуство. Трябва да се спазват много правни рамки, за да не се допускат нрушения. Сигурността също е един основен аскепт: можете да бъдете напълно защитени само с професионална и правилна изработка на сайт.

Поддръжка на онлайн магазин

Страхотният уеб дизайн често трябва да бъде и перфектно реализиран. А след това да бъде наглеждан, оптимизиран и ръководен правилно. Ако вече имате завършен дизайн, нашата агенция ще се радва да се погрижи за поддръжката на Вашия проект. Това включва:

 • Интуитивна потребителска кошница.
 • Ясна и удобна интеграция на фирмите за доставка ( Спийди, Еконт или други ).
 • Привлекателно представяне на отделните продукти в магазина Ви.
 • Скорост на зареждане на снимки, описания и промо видео материали.
 • Различни езикови версии, таргетиращи различни пазари
 • Интеграция със сициалните мрежи и дигитален маркетинг

Ако изберете нас за поддръжка на Вашият онлайн магазин, удобството на потребителите значително ще се увеличи, а актуализирането и поддържането на уебсайта Ви се ще се опрости значително.

Ако сме предизвикали интереса ви, свържете се с нас днес. Възползвайте се от нашия дългогодишен опит като премиум WordPress агенция и високото ниво на ноу-хау на нашите служители.

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!