нашата ежедневна работа:

Изработка на сайт

Изработка на сайт от професионалисти за професионалисти: няма значение дали стартирате сега или имате вече изграден сайт, който има нужда от редизайн: можете да се свържете с нас и да се възползвате от нашия опит и ноу-хау
Уеб дизайн от София

Дигитално студио
</АГМА>

Следвайки най-новите тенденции и спазвайки всички правила за качествена разработка на уеб сайтове.

Уеб дизайн и разработка, това е наша работа! Ние, уеб агенцията АГМА Студио, сме Ваш партньор за изработка на сайт. При честни условия – по график и с взаимно доверие. Създадените от нас продукти не само изглежда наистина добре, но също така ни убеждават с успешни конверсии и най-доброто потребителско изживяване. И положителните потребителски сигнали тласкат вашето SEO класиране напред и напред!

 • Създаване на атрактивна визия
 • Качествена реализация
 • Интуитивна навигация
 • Мобилен дизайн
 • Светкавично бързо зареждане
 • Предпазване от хакерски атаки
 • Изработка на сайт
Процесът започва така:

Дизайн на сайт

Добър уеб дизайн – индивидуално за всеки клиент. Оптимизиран за Вашата индустрия. Ориентиран към целевата група. Това е нашата пътека: от изработка до поддръжка на уеб сайт.

 • Безплатна начална консултация: първата и задължителна стъпка.
 • Изготвяне на оферта: базирана на Вашите цели и очаквания.
 • План-конспект на проекта: за да знаем винаги в коя фаза се намираме и да действаме систематично напред.
 • Анализ на средата: каква аудитория очаквате и как да се подготвим най- добре за нея.
 • Избистряне на концепция: ясно формулиране на цели и пътя, по който ще бъдат постигнати.

Когато става въпрос за уеб дизайн, ние се поставяме в очите на гледащия, проверяваме целите от гледна точка на нашите клиенти и винаги съзнателно мислим нестандартно. Ние сме на Ваша страна като Ваш надежден, постоянен партньор, що се отнася до корпоративната комуникация. Като цяло дългосрочното сътрудничество с нашите клиенти е пословична похвала за нас и в същото време най-доброто доказателство, че се справяме добре.

сияние фонова снимка
изработка на сайт визия за уеб сигурност с катинар
Дизайнерско ноу-хау

Изработка на уеб сайт

След като сме готови с концепцията на Вашия сайт, е време да погледнем и към изработка на фирмен сайт с WordPress.

 • Създаване на прототип: първоначалната визия за Вашия сайт.
 • Финализиране на дизайна: след като Вие прегледате нашето предложение и обсъдим заедно прототипа, ние ще нанесем нужните корекции и ще финализираме дизайна. След това разработката ще се придържа към него pixel perfect.
 • Разработка: само абсолютно и безупречно качество! Не ползваме шаблони, не имплементираме теми: създаваме всичко ръчно и си обичаме занаята. Работим с желание и разполагаме с дългогодишен опит.
 • Алфатестинг: Начално тестване на целия разработен сайт.  Проверяваме визията на всички възможни устройства, както и всяка една страница по отделно.
 • Техническо SEO: осигуряване на достъп на водещите търсачки до съдържанието на сайта.

Ние Ви предлагаме опит и компетентност, креативност, визии и експертиза!
АГМА Студио е създадена на пазара преди повече от 20 години и до ден днешен съчетаваме богатия си опит с неудържимото си любопитство към нови неща. Експерти в областта: дигитален маркетинг.

Идва ред и на съдържанието

Дигитален маркетинг

Сайтът Ви е готов. Дизайнът е удобрен от Вас и ние сме го пресъздали перфектно в код. Техническите задачи откъм SEO са изпълнени. Следва семантиката! Какво точно търсят Вашите бъдещи посетители? Как го изписват и как да стигнат до вас?  Като агенция за маркетинг и комуникация  ние ще разработим оптималната концепция за вашето присъствие онлайн и достигането до аудиторията.

 • Въвеждаме всички текстове, оптимизирани по ключови думи на сайта.
 • Създаваме вътрешни връзки между отделните страници и помагаме на посетителите и на търсачките да навигират лесно между съдържанието.
 • Инспектираме всичко от-до : финалната фаза на проекта вече е започнала.
 • Стартиране! Пускане на сайта онлайн, конфигурирането на хостинга и всички задачи, свързани с излизането онлайн.
 • Изработка на сайт: приключена!

От първата ни среща до предаването на проекта и поддръжката му след това, ние сме на Ваша страна. Добрият дизайн и страхотното начало са едно добро начало, но далеч не са достатъчни в днешната дигитална среда. Важно е да се грижите за редовната поддръжка, така че вашият уеб сайт да бъде винаги актуален.

Много важна задача в този контекст е оптимизацията за търсачки. Но не само за тях. Важно също е и Вашата сигурност, както и изживяването на Вашите посетители.

светеща крушка - фонова снимка

Създаване на сайт с </WordPress>

Нашите програмисти са готови да реализират вашия уебсайт. Индивидуално програмиране на фирмен, корпоративен или личен сайт. От каквото и да имате нужда, ние сме на Ваша страна. Ползвайте нашия опит и се доверете на нашите съвети, за да можем заедно да създадем възможно най- добър продукт!

Защо не позлваме шаблони?

Темите и заготовките никога няма да заменят опита и компетентността на уеб дизайнера. Те са просто един инструмент, нищо повече. Сами по себе си те не предоставят ноу-хау за успеха на уебсайт.

 • Търговската тема обикновено носи много баласт със себе си. Това има дълги времена на зареждане и следователно по-лошо класиране в Google като резултат. Освен това малките промени бързо стават по-обширни от очакваното.
 • Предварително направената тема е обща и не е насочена към вашата компания. Този дизайн просто не е персонализиран за Вас.
 • Подобна тема се използва хиляди пъти. Нищо ново, просто още едно копие. Не можете да оставите Вашата компания да работи с това.

На готовите теми им липсва живот и уникалност. Те няма шанс да се конкурират с професионални уебсайтове – нито пред Google, нито пред целевата група. Темите и заготовките са евтини – нищо повече.

Защо използваме WordPress за изработка на онлайн магазин

WordPress е много модерната и добре поддържана система. Общността от разработчиците и потребители е един малък свят. WordPress CMS е много лесен за поддръжка както от нетехнически подготвени хората, така и от професионалистите. И развитието е по-достъпно, което се изразява в по-ниски разходи и по-бързо внедряване.

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!