От какво се интересуват нашите клиенти?

Поддръжка на уеб сайт

Фиксирана цена за изработка и поддръжка на уеб сайт не съществува, тъй като всеки проект отнема различно време и усилия за реализация.
Създайте свой дом в мрежата

Поддръжка на уеб сайт

Най-очевидният начин да навлезете в дигиталната среда е чрез уебсайт.
Можете да се обърнете към нашия квалифициран екип за изработка и поддръжка на уеб сайт от всякакво естество.
Старите уебсайтове не бяха много повече от онлайн брошури, които описват кой, какво и къде.
Днешните уебсайтове могат много повече.
Те могат да помагат на хората да проучват, да разговарят със специалисти, да четат потребителски отзиви, да гледат видеоклипове, да купуват продукти и дори да проследяват поръчки.

Безкрайни са възможностите  да правите бизнес онлайн изпозвайки вашия уебсайт. Нека Ви напомним, че независимо дали използвате уебсайт, местни малки бизнес обяви, социални медии, мобилни приложения или всички гореизброени, тайната е да решите какво искате клиентите Ви да правят, след което да създадете дом, който постига тези цели.
Заедно тези неща са Вашата дигитална витрина – пространството Ви за взаимодействие с клиентите онлайн.

Кратко въведение

Как функционират уебсайтовете?

Първо ще трябва да наемете място, където да разположите вашия дигитален дом и да изберете подходящо име. Името на сайта ви се нарича домейн. Там ще протече изработка на сайт.
За да бъде достъпен вашият проект, той трябва да бъде разположен на специално конфигуриран за целта сървър.

Сървърът е компютър, свързан с интернет, чийто софтуер му позволява да съхранява или хоства уебсайта Ви – кода, изображенията, видеоклиповете и общо взето всичко останало, от което е съставен той. Тоест, когато някой всъщност иска да види страница на уебсайта Ви и въведе вашия домейн. Това е началото на всяка една изработка на сайт WordPress.

За начало изберете името на вашия нов проект и мястото, където ще го съхранявате. Тези стъпки са задължителни преди да се заемете с изработка и поддръжка на уеб сайт за вашия бизнес.

снимка на компютърни сървъри
снимка на лаптоп - близък план
Поддръжка на уеб сайт

Основни компоненти на един уебсайт

Нека да разгледаме някои общи части на всеки един уебсайт.
Тези секции не са задължителни, но присъстват почти във всеки един уеб проект и помагат за интуитивно разглеждане на вашия уеб сайт дори и от посетители, които за първи път го разглеждат.

  • изработка на сайт WordPress
  • начална страница
  • навигационно меню
  • описания на продукт или услуги
  • информация за уеб сайта: „За нас“
  • условия за ползване
  • политика за съхранение на информация ( GDPR )

Започнете, като мислите как са организирани уебсайтовете, които посещавате често. После решете какъв вид съдържание искате да предлагате и след това го групирайте по смислен начин. Не се колебайте да се свържете с нас, ако желаете консултация или препоръка за изработка на сайт WordPress.

Уебсайтът Ви трябва да отговаря на нуждите на бизнеса и посетителите Ви

Уебсайтовете и бизнес целите Ви

Може да изглежда очевидно, но е вярно, че уебсайтът Ви трябва да отговаря на нуждите на бизнеса и посетителите Ви. Ще Ви покажем как да мислите като клиент и да оформите уебсайта си по съответния начин, без да изпускате от очи целите си. Важен аспект при изработка на сайт WordPress на добра цена

Съчетаването на това, което искате хората да правят в уебсайта Ви, и това, което те искат да правят в него, е тайната на успеха и задължителна част от всяка изработка и поддръжка на уеб сайт.

Като пример, помислете за последния път, когато посетихте уебсайт в търсене на телефонен номер, може би просто сте искали да се обадите в магазина, за да зададете въпрос или дори да получите упътвания. Лесно ли открихте този номер? Ако сте бизнес, целта Ви трябва да е да показвате телефонния си номер на много видимо място на всяка страница от сайта, откройте го. Обмислете добавяне на текст, който насърчава посетителите да Ви се обадят, направете страницата си за връзка лесна за намиране, в случай че това не е първата Ви страница от сайта Ви. Това е само едно от златните правила, които винаги спазваме при изработка на сайт.

Проектирайте и създайте уебсайт, съобразявайки се с бизнес целите си и желанията на посетителите. Така той ще има много по-добър шанс за успех.

снимка на мобилно устройство - близък план

Изработка на сайт WordPress на добра ценa

Винаги зависи от исканите услуги. Назоваването на конкретна цена на сляпо, без да знаем целите, който Вие и Вашият уеб сайт гоните, би било крайно несериозно.

Какъв е процесът на изработка на уеб сайт?

Първоначалната започваме с консултация относно Вашите цели, за да можем да създадем подробна оферта. Изготвяме дизайн на началната страница, след което преминаваме към програмиране и проверяваме качеството няколко пъти. След като текстовете на страницата са въведени, уебсайтът може да премине онлайн.

Колко време отнема изработване на сайт?

Грубо казано, опитът показва, че за малък уебсайт са необходими около 4 седмици. Времето, необходимо за изработка уеб сайт зависи от желаните услуги, както и от усилията по уеб дизайн, техническите функционалности, обема на текстовете на страницата и т.н.

Responsive или директно Mobile First?

Интернет страниците се използват все повече и повече от мобилни устройства. Това работи само ако уебсайтът има „отзивчив дизайн“, т.е. оптимизация на смартфони и таблети.Мобилният уеб дизайн е задължителен днес. Дали „Mobile-First“ или дори AMP версия на вашия уебсайт: Ние ви съветваме какво има смисъл и кое не.

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!