Какво е дигитален маркетинг?

След като вече сте създадали своя онлайн дом е време да търсите начини за привличане на повече клиенти към виртуалната си входна врата.
Какво искате да получите от дигиталната среда?

Дигитален маркетинг: Анализиране и адаптиране

Какво е дигитален маркетинг? Какво се крие зад тези думи?
В същността си това са всички инструменти и похвати, с които да установите онлайн присъствието си и да започнете  да привличате хора към дигиталния си дом.
Първо, определете онлайн целите си и си поставете реалистични очаквания. Второ, използвайте анализ за проследяване на дейността си и резултатите от нея. И накрая, винаги бъдете в течение и се адаптирайте към промените в технологиите и отрасъла, в който работите. Ако планът Ви включва всички тези неща и останете гъвкави, значи сте на правилен път.

Освен това е важно да се уверите, че планът Ви за дигитален маркетинг има дългосрочна перспектива. Ние също ще ви помогнем в:

  • създаване на цялостен план за действие
  • анализ и обработка на резултатите
  • настройване на компаниите, спрямо постигнатите резултати.

Заедно ще изградим Вашия нов  дигитален дом и ще се погрижим посещанията никога да не спират и вашите продукти или услуги да достигнат до максимално много хора.

Да отговорим на въпроса:

Какво е дигитален маркетинг?

Да започнем с търсачките. Има два основни начина, по които да ги използвате. Първият е оптимизирането за търсачки (SEO), което Ви помага да популяризирате бизнеса си в неплатените резултати от търсенето. Вторият е маркетингът чрез търсачки (SEM), който Ви дава възможност да купувате рекламно пространство в резултатите от търсенето. TrendyPet

Основното при SEO е да показвате уебсайта си на подходящите хора, които търсят продукти и услуги. Важно е да знаете какви думи в действителност въвеждат хората. Товa са ключови думи. Те са думите, свързани в най-голяма степен с бизнеса Ви. Когато ги разберете, ще можете да подобрявате начина, по който хората търсят по тях. От друга страна, при SEM фирмите плащат, за да рекламират на хора, търсещи по конкретни ключови думи онлайн. Търсенето е чудесен начин за достигане до хора, но не е единственото, което правим в интернет.

Преди да обобщим, нека да припомним един полезен начин, по който фирмите могат да използат дигиталната среда – имейл маркетинг. Не става въпрос за нежелана поща (спам), която задръства входящата ни поща, а за изпращане на подходяща информация и предложения до хора, които вече са позволили да им пишете. Можете да насърчавате хората да се регистрират или абонират да получават имейли от Вас. Сами решавате останалото. Можете да изпращате ваучери на хората, които са си насрочили час за изработка на фирмен сайт WordPress, да рекламирате специално събитие или да популяризирате артикули на разпродажба. Като знаете всички начини, по които можете да намирате хората онлайн, както и как те могат да Ви намират, можете да постигнете голям успех за бизнеса си. Колкото повече типове дигитален маркетинг изпробвате, толкова повече възможности имате да достигате до най-ценните за Вас клиенти, независимо къде в дигиталния свят се намират.

дигитален маркетинг графики на монитор на лаптоп
какво е дигитален маркетинг - тематична снимка с много смартфони
дигитални услуги

Facebook реклама

В момента Facebook е най-използваната социална мрежа. Това означава огромен потенциал, но също така конкурентният натиск е сравнително по-висок, отколкото в други мрежи. Във Фейсбук са представени 150 милиона компании. Безброй публикации и коментари се борят за вниманието на потребителите всеки ден. Ние  ще Ви покажем как можете да се утвърдите успешно и да достигнете до максимално много хора с вашите послания.

Обсъждаме заедно дигитална стратегия

… къде и с кои съобщения да достигнем до вашата целева група в социалната мрежа. Откриваме и кои цели трябва да бъдат постигнати чрез социалните медии. Заедно с нашите дизайнери ще изготвим правилните изображения, ще увеличим разпознаваемостта на бранда и ще увеличим Вашите продажби. Само най- доброто качество за Вас и Вашия бизнес.

Когато изясним целите …

… ние ще се погрижим да грабнем вниманието на потребителите и да генерираме внимание към Вашата кауза. Това е естествено продължение на всеки един процес по изработка и поддръжка на онлайн магазин.

Как протича:

Facebook дигитален маркетинг

Дълги години ние сме надежден партньор за големи, средни и малки компании в маркетинга. Ние сме в постоянен контакт с нашите клиенти и поддържаме култура на прозрачност. Споделяме данни, знания и опит. Това ни позволи да изградим и поддържаме дългосрочни отношения с клиентите.

ОТ ИДЕЯТА ДО КОНЦЕПТА:

Всеки ден сме в контакт с механизмите на социалните мрежи и затова развихме дълбоко познание за тях. В крайна сметка този опит ще Ви бъде от полза, защото нашите кампании се базират на доказани практики и отчитат специалните механизми на социалните мрежи. Винаги разработваме индивидуални идеи за Вас. Усъвършенстваме и оптимизираме. Следим всички нововъдения относно уеб дизайн и ще Ви помагаме винаги да сте в крак с всичко актуално и набиращо популярност.

ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ:

Ние ви помагаме да приложите солидната концепция! С разбирането за същността на Вашата марка, Вашата цели, Вашите послания и Вашите ценности, ние проектираме и изпълняваме успешни кампании от години в десетки различни браншове.
Ползваме всички техники и похвати, които получаваме от всекидневната си работа с десетки клиенти и ги прилагаме и при Вашата Facebook кампанията.

Използвайте нашето ноу-хау за новата си кампания в социалните медии!

Facebook реклама - тематична снимка с шахматни фигури

Какво е дигитален маркетинг?

След като вече обсъдихме какво се крие зад тази така популярна фраза, нека направим и анализ на основните компоненти, които са включени.

Реклама в социални мрежи

Нашият екип от маркетинг експерт разработват креативни публикации или цели кампании и стратегии – независимо дали като цялостна услуга или в отделни области. Клиенти като Pizza Hut Германия, Remington, HACHEZ Chocolade, Cyberport, HEINZ Ketchup или Danone Waters успяха да спечелят стотици хиляди фенове и последователи с наша помощ. Вълнуващите и устойчиви взаимодействия се осъществяват във Facebook, Instagram или Pinterest. Всичко това като част от поддръжка на уеб сайт.

Уеб сайтове и продажби

След като е приключила фазата по изработка на сайт е време той да бъде популяризиран в интернет. През годините ние превърнахме както техническото изготвяне на уеб сайт, така и съдържанието в него в нашата основна дисциплина. Ние произвеждаме уебсайтове, които не само представляват техническа издържан продукт, но и се класират напред при търсения в Google и генерират успешни кампании в социалните мрежи.

Перформънс маркетинг

Нашите експерти в перформънс маркетинга се грижат за Вашите продажби. Ние намираме каналите на вашата целева група за вас. Работим с голямо количество данни и успешно ги анализираме и сортираме, за да донесем успехи за много клиенти. Ясните цели, измеримостта на успеха и ориентацията към потребителя са винаги важни за нас. Без значение дали Google Ads, SEO оптимизации, специални кампании или социални реклами: С нашия експертен опит можем да увеличим и вашите продажби!

Генериране на съдържание

Доброто съдържание може да бъде толкова много: емоционални текстове, съдържателни снимки, привлекателни графики, завладяващи видеоклипове или висококачествен AR и 360-градусов материал. Колкото и различни да са типовете съдържание на уебсайтове, те имат едно общо нещо: добре направено, те не само увеличават добавената стойност на вашата корпоративна комуникация, но и измеримо увеличават успеха и привлекателността на вашата марка.

Звучи сложно? Улесняваме го – свържете се с нас и нека направим безплатна първа консултация!

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!