Категория:Онлайн магазин

Swissboutique България

Изключително много се гордеем с нашата изработка на онлайн магазин за Swiss Boutique. Swiss Boutique предлага автентични продукти с гарантирано качество и гаранция от производителя. Качеството и обслужването при тях винаги са на ТОП ниво и ние се постарахме да пресъздадем това качество и в тяхното онлайн присъствие. Добавихме отделни секции за различните продукти, за да може взаимодейтвието със сайта да е максимално улеснено.

Изрботка на сайт с WordPress

В новия уеб сайт ние представихме секция за всички актуални промоции и възможност за създаване на потребителски профил. Не само това- специално за Swiss Boutique ние от дигитална агенция АГМА Студио поставихме блог форма, в която потребителите да могат бързо и лесно да намират новини за своята любима марка часовници. Дизайнът и цветовете са напълно съобразени с логото и фирмените изисквания на бранда. Визията е изчистена, елегантна и създава доверие в марката, което за нас беше много важна задача.

Базиран върху платформата WordPress, този уеб сайт дава възможност за надграждане и развитие по всяка време.

Swiss Boutique

Swiss Boutique предлага автентични продукти с гарантирано качество и гаранция от производителя. Ние сме доверен търговец в Chrono24 – най-големия онлайн магазин за часовници. Заповядайте да разгледате прекрасните аксесоари на Swiss Boutique и техния чисто нов сайт!

Подробности за проекта

Завършен

февруари 2020

Разработка

WordPress, WooCommerce, PHP, CSS, jQuery, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Gimp

Маркетинг

Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Keyword Planner, Facebook Pixel, Schema.org, Yoast SEO

Галерия

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!