Категория:Уеб сайт

PetBuddy България

Дигитална уеб агенция АГМА Студио бяхме препоръчани за изработката на един прекрасен проект „PetBuddy“. „PetBuddy“ e иновативна платформа за гордите родители на домашни любимци и техните кучета и котки от всякаква порода.
Нашата съвместна работа започна с начален етап за изработка на wordpress сайт на началната страница. Изготвихме модерна и грабваща окото визия и бързо спечелихме доверието на клиента. Подредихме цветово и концептуално всички необходими секции и се погрижихме за перфектно изживяване на всеки един посетител.

Визия и идентичност при изработка на сайт

Разработихме дизайна на уеб сайта изцяло от нула и вдигнахме всички отделни секции една след друга, спазвайки правилата за консистентност и прилагайки сходни визуални елементи навсякъде. Изискванията на клиента бяха високи и ние се постарахме да изпълним всички по най-добрия начин. Първо създадохме възможност за попълване на анкета за два вида безплатен абонамент, който да се използва от клиентите за получаване на информация за специфичната порода животни.
Платформата има възможност да показва на всеки потребител безплатни онлайн курсове за обучения, които помагат в стъпките за възпитанието на кучето. Не само това- уникалността на сайта, който създадохме е способността да дава информация и отстъпки за 24/7 безплатни консултации с ветеринари професионалисти по телефон, чрез онлайн форма или чрез записване на час за онлайн преглед.

Идеята зад всичко

Ние от Агма студио работихме с екип от собственици на домашни любимци, които дълго години са се сблъсквали с редица проблеми свързани с отглеждането на най-добрите ни приятели. От решението да се сдобием с куче или коте: избор на подходяща порода, търсене на сертифициран развъдник, избор на правилната храна, средства за обезпаразитяване и спазване на график, високите разходи при посещения при ветеринар, груумър или треньор както и трудния избор на хотел.

Така се ражда и идеята да създадем платформа, която да обедини целия свят на домашния ни любимец на едно място като пести време и пари на собствениците, а на тях гарантира един по-добър начин на живот.

Подробности за проекта

Завършен

Разработка

WordPress, WooCommerce, PHP, CSS, jQuery, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Gimp

Маркетинг

Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Keyword Planner, Facebook Pixel, Schema.org, Yoast SEO

Галерия

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!