Категория:Уеб сайт

Пекарната на Еди

Създадохме модерна визия  на една страхотна верига от заведения.
Атрактивен уеб дизайн и лесна поддръжка на уеб сайт.

Качеството на храната и обслужването при Еди винаги са на ТОП ниво и ние се постарахме да пресъздадем това качество и в тяхното онлайн присъствие. Добавихме отделни секции за всяка една от водещите локации, описахме заведенията и услугите на веригата, вградихме връзки със социалните профили. Създахоме и лесна за ползване форма за контакт, за да могат всички заинтересовани от съвместна работа, да се свържат лесно, бързо и безпроблемно с пекарната на Еди.

Създаден за един от любимите ни клиенти, определено се гордеем с нашия труд при изработка на сайт и със съвместната ни работа с Еди.

Изработка на фирмен сайт WordPress

В новия уеб сайт ние представихме всички актуални локации на Еди: пекарните, кафенетата и магазините. Всяка локация има собствена секция с описание и адрес. Базиран върху платформата WordPress, този уеб сайт дава възможност за надграждане и развитие по всяка време.

Пекарната на Еди

Друго уютно място, където можете да вкусите прясно изпечени кроасани, мъфини, различни сандвичи, да изпиете чаша ароматно кафе или капучино, домашна ментова лимонада или прясно приготвена малинада, или да вземете за вкъщи пресен хляб, направен от био-продукти. Можете да намерите пекарната на Еди (Eddy’s Bakery) в Стрелбище, на ул. Нишава 106.
От февруари 2014г. работи и най-новата пекарна Eddy’s Bakery, която се намира в луксозната бизнес сграда Sofia Airport Centre. Хляб, замесен от човешка ръка- бавно, търпеливо и с любов. Професионален уебсайт за доказан професионалист. Модерна визия и уеб разработка: това е новият уебсайт на пекарната на Еди.

Подробности за проекта

Завършен

април 2018

Разработка

WordPress, PHP, CSS, jQuery, Gimp

Маркетинг

Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Keyword Planner, Yoast SEO

Галерия

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!