Категория:Уеб сайт

Отвъд различията

Дигитална агенция АГМА Студио участвахме в конкурса, обявен от „Агенцията на ООН за бежанците“ за изработка на сайт, в който да бъдат изложени творбите на няколко интернационални и български творци.

Уеб дизайн и изработка

Дизайнът на новия сайт беше основна част от нашето предложение, с което кандидатствахме пред един толкова реномиран и уважаван клиент!
Създадохме атрактивна визия с фокус върху мобилни устройства. Успяхме да нагласим красив welcome screen с интуитивна навигация и лесен достъп до всички ресурси в уеб сайта. Изработката и програмирането от наша страна отговориха на високите очаквания, които новият ни клиент имаше и с гордост можем да съобщим, че проектът беше оценен по достойнство и харесен и одобрен от много хора.
Възползвахме се от всичките ни знания и умения по изработка на сайт с WordPress.

Дигитален маркетинг за проект: Отвъд различията

Изкуството е универсален език, който не познава граници. Вдъхновено от различни култури, то ни доближава един до друг. Отворя очите си за красотата и многообразието на този свят.

Онлайн изложбата „Отвъд различията“ е инициатива на Агенцията на ООН за бежанците по повод Международния ден на бежанеца 20-ти юни. В нея са представени общите творби на артисти от България, Сирия, Ирак, Иран и Афганистан.

Николина и Кимия, Ивелина и Амджад Джад, Ния и Иптисам, Светли и Беуар, Радина и Али, Бояна и Силсила се включиха в това творческо взаимодействие. Те работеха заедно по двойки, създавайки общи творби, вдъхновени от многообразието на различни култури.

Каним те заедно с тях.

Погледни отвъд различията. Посети изложбата на www.gobeyond.bg.

Поддръжка на уеб сайт „Отвъд различията“

След като новата платформа беше стартирана успешно онлайн, ние от дигитална агенция АГМА Студио, се заехме с поддръжката на онлайн сайта. Създадохме втора езикова версия за всички посетители от чужбина. Преведохме и обработихме всички видеа, за да могат да бъдат разглеждани от всички видове устройства.

Интернационален успех!

За нас е удоволствие, че медия като CNN цитира в една своя статия проекта и България беше спомената като добър пример, когато става дума за толерантност и позитивна работа между държавата и бежанците, търсещи убежище у нас!

Видео от проекта

Подробности за проекта

Завършен

май 2020

Разработка

WordPress, WooCommerce, PHP, CSS, jQuery, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Gimp

Маркетинг

Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Keyword Planner, Facebook Pixel, Schema.org, Yoast SEO

Галерия

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!