Категория:Уеб сайт

Съюз на ловците и риболовците

Дигитална агенция АГМА Студио успя да се пребори с конкуренцията на няколко други фирми и да спечели конкурса организиран от „Съюз на ловците и риболовците в България“ за изработване на нов мултифункционален сайт.

Нашата агенция демонстрира пред комисията на съюза БЕТА версия на бъдещия продукт и описахме всички подобрения, които планирахме да нанасем, спрямо актуалния им портал. Представихме се страхотно и заслужено отидохме на финал. До него достигнаха две агенции и ние отново излязохме победители и така спечелихме правото да бъдем партньор на един толкова утвърден и реномиран клиент! Заехме се сериозно и приложихме всичките си знания за изработка на сайт.

Изработка на онлайн портал

Основна цел при изграждането на новия портал беше да обединим два сайта ( Дивото и СЛРБ ) в един нов, добре организиран и лесен за ползване уеб сайт.

Информацията беше много и обемна и нашия екип се справи блестящо с трудната задача да обощи и синтезира огромното количество снимков и текстов материал. Особено горди сме с резултатите от нашите изработка на WordPress уеб сайт.

Добавихме администрационен панел с различни роли за отделните служители на „Съюз на ловците и риболовците в България“ и ясно разделихме техните задачи и отговорности. Всяко сдружение, членуващо в съюза, получи също собствен достъп и възможност за публикуване на новини и събития.

Подобрения в новия портал

  • Създадхоме лесно за навигиране глобално меню.
  • Добавихме интуитивна навигация между отделните категории.
  • Създадхоме архив с достъп до печатните издания на съюза.
  • Описахме стилно и елегантно цялата структура на управление
  • Добавихме профили на всички ловни сдружения в страната.
  • Администтрационен панел с различни нива на достъп

Благодарение на нашите усилия и отдаденост успяхме да създаден един изцяло нов, модерен онлайн портал за „Съюз на ловците и риболовците в България“. Дизайнът е съобразен с всички видове модерни мобилни устройства и се визуализира перфектно на всички тях.

Подробности за проекта

Завършен

януари 2019

Разработка

WordPress, WooCommerce, PHP, CSS, jQuery, Adobe Photoshop

Маркетинг

Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Keyword Planner, Yoast SEO

Галерия

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!