Категория:Онлайн магазин

Козматика DUSHKA™

Нашите партньори се свързаха с нас за изработка и поддръжка на онлайн магазин на придобилата голяма популярност домашно-изработена украинска козметика: DUSHKA™.

Продуктите от бранда са ръчно изработени от натурални масла, екстракти от растения и витамини. Въпреки богатия асортимент, предлагащ над 400 изделия за лице, тяло и коса, в производството им не участват абсолютно никакви машини.

Всички компоненти са внимателно подбрани и ръчно смесени, съхранявайки цялата грижа, любов и топлина в състава си. След това внимателно се поставят в специални опаковки и се запечатват.

DUSHKA™ е натуралната козметика, която е 100% handmade и ухае толкова изкушаващо, че ще Ви се прииска да я вкусите!

Изработка на онлайн магазин

Създадохме магазина първо с мисъл към посетителите от мобилни устройства.

Оптимизирахме всички изображения за да могат те да се зареждат дори и при ограничена скорост на трафика. Погрижихме се за правилната композиция на всички необходими елементи от дизайна на онлайн магазина.

Поръчването и разглеждането на всички продукти е достъпно, лесно и интуитивно. Отделните секции преливат плавно от една към друга. Фокусът е насочен към предаване на цялата информация за разглежданите в момента компоненти.

Добавихме и лесна възможност за оставяне на ревю за продуктите. По този начин създадохме и възможност за обратна връзка между клиентите и собствениците на онлайн магазина.

Настолна версия на онлайн магазина

При разглеждане на онлайн магазина през настолна версия имахме възможност да добавим нови секции и да пренаредим цялостно визията на страницата.

Дизайнът отново е семпъл и елегантен, снимките на продуктите са позиционирани върху бял фон. По този начин могат да изпъкнат още повече веселите и жизнерадостни цветове на опаковките и на самите елементи.

Взехме решения да добавим и лента със сходни продукти, за да задържим интереса на потребителите и да им помогнем да направят информиран избор и да могат да комбинират отделните елементи за лице, коса и тяло.

Навигацията се осъществява чрез така наречените трохи (навигационни пътища), както и през глобалното меню на онлайн магазина.

Подробности за проекта

Завършен

октомври 2019

Разработка

WooCommerce, PHP, CSS, jQuery, Adobe Photoshop

Маркетинг

Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Keyword Planner, Facebook Pixel, Schema.org, Yoast SEO

Галерия

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!