Категория:Уеб сайт

Нова музикална комедия

Дигитална уеб агенция АГМА Студио бяхме препоръчани на невероятните артисти от импровизационната френска група: „Нова музикална комедия“.

Нашата съвместна работа започна с начален етап за изработка на wordpress сайт на началната страница. Изготвихме модерна и грабваща окото визия и бързо спечелихме доверието на клиента. Подредихме цветово и концептуално всички необходими секции и се погрижихме за перфектно изживяване на всеки един посетител.

Изработка на целеви страници

След като се убедиха в нашите компетенции и умения, от групата „Нова музикална комедия“ пожелаха да довършим добрата работа и по останалите им подстраници и да създадем изцяло нови, таргетиращи подбрани ключови фрази и думи на търсене.

Помогнахме им да увеличат и трафика си към новосъздадения YouTube канал, където артистите качват откъси от техните представления и дават представа на посетителите, какво могат да очакват от техните представления.

Подобрения в новия интернет сайт

  • Създадхоме лесно за навигиране глобално меню.
  • Добавихме интуитивна навигация между отделните категории.
  • Създадхоме информация за всеки един от артистите
  • Описахме стилно и елегантно цялата им предостояща програма.
  • Свързахме всички социални профили на групата към обновения сайт.
  • Администтрационен панел с различни нива на достъп

Благодарение на нашите усилия и отдаденост успяхме да създаден един изцяло нов, модерен онлайн сайт. Дизайнът е съобразен с всички видове модерни мобилни устройства и се визуализира перфектно на всички тях. Увеличихме трафика и помогнахме на театралните артисти от „Нова музикална комедия“ да забавляват повече хора с уменията си.

Подробности за проекта

Завършен

декември 2019

Разработка

WordPress, PHP, CSS, jQuery, Gimp

Маркетинг

Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Keyword Planner, Yoast SEO

Галерия

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!