Категория:Онлайн магазин

My Lingerie by Provoke

Нашите партньори се свързаха с нас за изработка и поддръжка на онлайн магазин на доказания дистрибур на водещи маркови дрехи и аксесоари Провоук БГ.

Марката My Lingerie by Provoke е съвременният синоним на женственост, класа и собствен почерк. От години наред сa здраво стъпили на европейския пазар и присъстват в гардеробите на хиляди щастливи дами.

Наши верни партньори в сбъдването на модните Ви мечти са световни брандове като Aubade Paris, Heidi Klum Intimates, Stella McCartney, Pleasure State, Moschino, Bordelle, Maison Close, Seafolly, Claudia Schiffer Legs от Kunert, Dsquared2, Agent Provocateur, Coco de Mer и редица други. Докато другите все още мечтаят за най-новите колекции, само My Lingerie by Provoke Ви гарантира, че Вие вече ще ги носите.

Изработка на сайт

Имахме голямо предизвикателство пред нас свързано с миграцията на съществуващия магазин на бранда, в който вече присъстваха над 1 000 продукта и над 5 езика. Мигрирането на такова огромно количество информация, свързана с цени, описания на продукти, снимки, категории не беше никак лесно.

Ние се справихме в необходимите срокове и прехвърлихме всичко необходимо, като в процеса изолирахме цялата излишна информация и добавихме нова, където беше необходимо. Оптимизирахме всички изображения за да могат те да се зареждат дори и при ограничена скорост на трафика. Погрижихме се за правилната композиция на всички необходими елементи от изработка на сайт wordpress на онлайн магазина.

Поръчването и разглеждането на всички продукти е достъпно, лесно и интуитивно. Отделните секции преливат плавно от една към друга. Фокусът е насочен към предаване на цялата информация за разглежданите в момента компоненти.

Добавихме и лесна възможност за оставяне на ревю за продуктите. По този начин създадохме и възможност за обратна връзка между клиентите и собствениците на онлайн магазина.

Настолна версия на онлайн магазина

При разглеждане на онлайн магазина през настолна версия имахме възможност да добавим нови секции и да пренаредим цялостно визията на страницата.

Следяхме данните от Google Analytics и напаснахме всички секции и страници на отделните продукти първо с мисълта за онлайн посетителите. Навигацията е лесна и интуитивна, продуктите са представени отлично и пазаруването е приятен процес.

Взехме решения да добавим и лента със сходни продукти, за да задържим интереса на потребителите и да им помогнем да направят информиран избор и да могат да комбинират отделните елементи от различни брандове.

Навигацията се осъществява чрез така наречените трохи (навигационни пътища), както и през глобалното меню на онлайн магазина.

Подробности за проекта

Завършен

януари 2020

Разработка

WordPress, WooCommerce, PHP, CSS, jQuery, Adobe Photoshop

Маркетинг

Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Keyword Planner, Facebook Pixel, Yoast SEO

Галерия

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!