Категория:Онлайн магазин

KWIAT България

Дигитална агенция АГМА Студио бяхме избрани от нашите партньори от КВЯТ България за изработка на онлайн магазин. Тъй като клиентът ни е доказана фирма с над 30 години опит, те бяха събрали много информация, продукти и функционалности, които желаеха да бъдат включени в новия портал.

Изрботка на сайт за KWIAT България

Дизайнът на новия сайт беше финализиран първо и след като беше одобрен от клиента, започнахме с реализацията. КВИЯТ България са реномирана фирма с хиляди лоялни фенове и желаехме да създадем продукт, който да отговаря на високите очаквания на потребителите.
Създадохме структура от всички статични страници около самия магазин, после активирахме и блога, както и формата за контакт и регистрация.
Избрахме WordPress като платформа, на която да бъде реализиран проекта. Това ни даде възможност да се възползваме от всички предимства, които този фреймуърк предлага. Изключително сме горди от сложната и мащабна възможност за филтриране, която вградихме и имплементирахме. Всеки потребител може да селектира желания от него модел очила по цвят на рамката или стъклата, по форма на лицето си, по материал на рамката, по вида колекция и много други. Възползвахме се от пълния потенциал, който е наличен когато се започне изработка на сайт с WordPress.

Дигитален маркетинг

След като вдигнахме всички основни функционалности се заехме с оптимизирането на проекта. Вградихме всички подходящи ключови думи на правилните места, създадохме специални целеви страници за най- важните ключови думи, свързахме ФБ профила на компанията със сайта посредством ФБ пиксел и започнахме мониторинга на кампаниите.
Трафикът към сайта се повиши осезаемо и продажбите започнаха да бележат възход всяка седмица.

Поддръжка на онлайн магазин

След като новата платформа беше стартирана успешно онлайн, ние от дигитална агенция АГМА Студио, се заехме с поддръжката на онлайн магазина. Разчистихме и оптимизирахме сървърното пространство, инсталирахме нужните кеширащи плъгини, за да повишим скоростта на зареждане, оптимизирахме всички снимки на сайта, започнахме да добавяме едно по една и всички езикови версии.

Подробности за проекта

Завършен

април 2020

Разработка

WordPress, WooCommerce, PHP, CSS, jQuery, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Gimp

Маркетинг

Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Keyword Planner, Facebook Pixel, Schema.org, Yoast SEO

Галерия

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!