Категория:Уеб сайт

Агенция H4B Берлин

H4B Berlin е единствената световна здравна агенция в Берлин и част от глобалната мрежа от агенции Havas Health & You. Със своя дългогодишен опит те успяват да трансформират духа на Берлин в поразителни комуникационни стратегии на национално и интернационално ниво.

Ние от дигитална агенция Агма студио сме впечатлени от нейната творческа компетентност и медицински опит, поради което избрахме именно H4B Berlin за наш клиент. По време на съвместната ни работа успяхме да създадем един творчески уебсайт, който привлича вниманието още от началната страница.

Изработка на сайт WordPress

За нас беше много важно да представим портфолиото на компанията по възможно най-добрия начин. Ето защо създадохме специална мрежа за галерията, която дава възможност да се изложат най-скорошните проекти на H4B Berlin. Съобразихме общия стил на уебсайта с отделните му секции и като цяло подчертахме ярките, привличащи вниманието цветове. Основната ни концепция беше да създадем платформа, която да грабва вниманието, но също така да бъде функционална.

Клиентът ни има много добра репутация в своята индустрия и се нуждаеше от уебсайт, който може да допълни отличното качество на услугите му. Нашата разработка отговори на високите очаквания и ние с гордост можем да обявим, че проектът е оценен, харесан и одобрен от много хора.

Настолна версия на онлайн магазина

При разглеждане на онлайн магазина през настолна версия имахме възможност да добавим нови секции и да пренаредим цялостно визията на страницата.

Навигацията се осъществява чрез стратегически изградени връзки между страниците, както и през глобалното меню на уеб сайта.

Подробности за проекта

Завършен

Разработка

WordPress, WooCommerce, PHP, CSS, jQuery, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Gimp

Маркетинг

Google Analytics, Google Tag Manager, Schema.org, Yoast SEO

Връзка

Галерия

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!