Категория:Уеб сайт

Винетни и пътни такси NA Support

Ен Ей Съпорт ЕООД ( Винетни и пътни такси ) има сключен договор за услуги с Интелигентни Трафик Системи АД – първият официален доставчик на услуги за електронно таксуване на пътни такси, по силата на който дружеството има правото да издава (продава) и валидира електронни винетки.

Дигитална агенция АГМА Студио бяхме избрани за компанията, която да реализира този мащабен и иновативен проект, с който много се гордеем.

Изработка на сайт

Разработихме дизайна на уеб сайта изцяло от нула и вдигнахме всички отделни секции една след друга, спазвайки правилата за консистентност и прилагайки сходни визуални елементи навсякъде.

Поемайки такава висока отговорност, като създаване на цялостна идентичност на изцяло нов бранд, ние започнахме от създаването на няколко варианти за лого. Един от тях беше обикнат от клиента ни и директно избран за ползване. Съобразено с него, ние довършихме отделните секции по страници, менютата, футъра и формите за контакт и по този начин гарантирахме за изчистена и холистична визия.

изработка на фирмен wordpress сайт

Впечатлени от нашата работа, клиентите ни се довориха и за поддръжката на уеб сайт.
Добавихме всички съществуващи партньори, създадохме и таблици с релевантна информация за ползване и отделните продукти. Допринесохме за приятното разглеждане на създадения уеб портал.

Винетни и пътни такси

Ен Ей Съпорт ЕООД има сключен договор за услуги с Интелигентни Трафик Системи АД – първият официален доставчик на услуги за електронно таксуване на пътни такси. По силата на договора дружеството има правото да издава (продава) и валидира електронни винетки.

Подробности за проекта

Завършен

октомври 2019

Разработка

WordPress, PHP, CSS, jQuery, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator

Маркетинг

Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Keyword Planner, Yoast SEO

Галерия

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!