Категория:Уеб сайт

BatiLux Demolition

Услуги BatiLux

Нашите партньори от BatiLux влязоха в контакт с нас за изработка на уеб сайт, който да запознава клиентите с услугите на фирмата. Главната цел на проекта беше да привлече вниманието на нова и по-широка публика, която да се превърне в потенциален клиент.

BatiLux специализира в изрязване и премахване на метал и дърво, остъкляване, а също така и разрушаване на всички видове сгради и гаражи. Не само това- BatiLux ви помага да прекарате отопление и климатизация в домовете си. Фирмата оборудва, инсталира, свързва и поддържа радиатори, бойлери, инсталира VMC и още много други.

Уеб дизайн и изработка

За този проект избрахме да използваме изработка на сайт с WordPress. По този начин гарантирахме функционалността на сайта и създадохме един лесно разпознаваем портал. Дизайнът на сайта е пряко вдъхновен от фирменото лого. Наситеният оражев цвят и облите форми на полетата бяха специално подбрани, за да изградят в клиента чувство на сигурност и да акцентират върху качеството на работа. Създадохме атрактивна визия с фокус върху мобилни устройства. Успяхме да нагласим красив welcome screen и изобразихме предлаганата от BatiLux дейност. Постарахме се да въведем не само форма за контакт, но и ценова листа, за да може клиетът да е информиран за услугите още преди да влезе в контакт с фирмата. По този начин улеснихме комуникацията и повишихме ефективността на сайта. Изработката и програмирането от наша страна отговориха на високите очаквания, които новият ни клиент имаше и с гордост можем да съобщим, че проектът беше оценен по достойнство и харесен и одобрен от много хора.
Както винаги, се възползвахме от всичките ни знания и умения по изработка на сайт с WordPress.

Поддръжка на уеб сайт 

След като новата платформа беше стартирана успешно онлайн, ние от дигитална агенция АГМА Студио, се заехме с поддръжката на онлайн сайта. И до днес въвеждаме нови функции в сайта и се стараем той да стане още по-добър и по-добър.

Подробности за проекта

Завършен

Разработка

WordPress, PHP, CSS, Adobe Photoshop

Маркетинг

Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Keyword Planner, Facebook Pixel, Schema.org, Yoast SEO

Галерия

Интересувате се от нашите услуги? Изпратете запитване!