Category:Website

Union of Hunters and Fishermen

Агенция АГМА Студио успя да се пребори с конкуренцията на 7 други фирми и да спечели конкурса организиран от “Съюза на ловците и риболовците в България”.
След успешно представяне в първия кръг, нашата агенция беше избрана да продължи напред и във втората фаза демонстрирахме пред комисията на съюза БЕТА версия на бъдещия продукт и описахме всички подобрения, които планирахме да нанасем, спрямо актуалния им сайт. Отново успяхме да се преборим и заслужено отидохме на финал. До него достигнаха две агенции и ние отново излязохме победители и така спечелихме правото да бъдем партньор на един толкова отвърден и реномиран клиент!

Изработка на онлайн портал

Основна цел при изграждането на новия портал беше да обединим два сайта ( Дивото и СЛРБ ) в един нов, добре организиран и лесен за ползване уеб сайт.

Информацията беше много и обемна и нашия екип се справи блестящо с трудната задача да обощи и синтезира огромното количество снимков и текстов материал.

Добавихме администрационен панел с различни роли за отделните служители на съюза и ясно разделихме техните задачи и отговорности. Всяко сдружение, членуващо в съюза, получи също собствен достъп и възможност за публикуване на новини и събития.

Подобрения в новия портал

  • Създадхоме лесно за навигиране глобално меню.
  • Добавихме интуитивна навигация между отделните категории.
  • Създадхоме архив с достъп до печатните издания на съюза.
  • Описахме стилно и елегантно цялата структура на управление
  • Добавихме профили на всички ловни сдружения в страната.
  • Администтрационен панел с различни нива на достъп

Благодарение на нашите усилия и отдаденост успяхме да създаден един изцяло нов, модерен онлайн портал. Дизайнът е съобразен с всички видове модерни мобилни устройства и се визуализира перфектно на всички тях.

Project details

Finish date

January 2019

Development

WordPress, WooCommerce, PHP, CSS, jQuery, Adobe Photoshop

Marketing

Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Keyword Planner, Yoast SEO

Project link

View project

Gallery

Are you interested in our services? Send an inquiry!