Website development and maintenance

There are different ways to create your home online. Understand your options and create an action plan, to get you online.
Създадайте свой дом в мрежата

Изграждане и поддръжка на уебсайт

Най-очевидният начин да навлезете в дигиталната среда е чрез уебсайт.
Можете да се обърнете към нашия квалифициран екип за изграждане и поддръжка на уебсайт от всякакво естество.
Старите уебсайтове не бяха много повече от онлайн брошури, които описват кой, какво и къде.
Днешните уебсайтове могат много повече.
Те могат да помагат на хората да проучват, да разговарят със специалисти, да четат потребителски отзиви, да гледат видеоклипове, да купуват продукти и дори да проследяват поръчки.

Безкрайни са възможностите да правите бизнес онлайн изпозвайки вашия уебсайт. Нека Ви напомним, че независимо дали използвате уебсайт, местни малки бизнес обяви, социални медии, мобилни приложения или всички гореизброени, тайната е да решите какво искате клиентите Ви да правят, след което да създадете дом, който постига тези цели.
Заедно тези неща са Вашата дигитална витрина – пространството Ви за взаимодействие с клиентите онлайн.

Кратко въведение

Как функционират уебсайтовете?

Първо ще трябва да наемете място, където да разположите вашия дигитален дом и да изберете подходящо име. Името на сайта ви се нарича домейн.
За да бъде достъпен вашият уебсайт, той трябва да бъде разположен на специално кофигуриран за целта сървър.

Сървърът е компютър, свързан с интернет, чийто софтуер му позволява да съхранява или хоства уебсайта Ви – кода, изображенията, видеоклиповете и общо взето всичко останало, от което е съставен той. Тоест, когато някой всъщност иска да види страница на уебсайта Ви и въведе вашия домейн.

Това е нещо, което въвеждате в прозореца на браузъра, за да отворите който и да е уебсайт, например www.agmastudio.com.

Сега ще направим кратък преглед. Всичко след WWW е всъщност т.нар. Име на домейн. Това е частта, която позволява на хората да намират уебсайта Ви.

Нека да разгледаме някои общи части на уебсайта

Основни компоненти на един уебсайт

Нека да разгледаме някои общи части на всеки един уебсайт.
Тези секции не са задължителни, но присъстват почти във всеки един уеб проект и помагат за интуитивно разглеждане на вашия уеб сайт дори и от посетители, който за първи път го разглеждат.

  • начална страница
  • навигационно меню
  • описания на продукт или услуги
  • информация за уеб сайта: “За нас”
  • условия за ползване
  • политика за съхранение на информация ( GDPR )

Започнете, като мислите как са организирани уебсайтовете, които посещавате често. После решете какъв вид съдържание искате да предлагате и след това го групирайте по смислен начин. Не се колебайте да се свържете с нас, ако желаете консултация или препоръка за всяка една от гореизброените секции.

Уебсайтът Ви трябва да отговаря на нуждите на бизнеса и посетителите Ви

Уебсайтовете и бизнес целите Ви

Може да изглежда очевидно, но е вярно, че уебсайтът Ви трябва да отговаря на нуждите на бизнеса и посетителите Ви. Ще Ви покажем как да мислите като клиент и да оформите уебсайта си по съответния начин, без да изпускате от очи целите си.

Съчетаването на това, което искате хората да правят в уебсайта Ви, и това, което те искат да правят в него, е тайната на успеха.

Като пример, помислете за последния път, когато посетихте уебсайт в търсене на телефонен номер, може би просто сте искали да се обадите в магазина, за да зададете въпрос или дори да получите упътвания. Лесни ли открихте този номер? Ако сте бизнес, целта Ви трябва да е да показвате телефонния си номер на много видимо място на всяка страница от сайта, откройте го. Обмислете добавяне на текст, който насърчава посетителите да Ви се обадят, направете страницата си за връзка лесна за намиране, в случай че това не е първата Ви страница от сайта Ви.

Проектирайте и създайте уебсайт, съобразявайки се с бизнес целите си и желанията на посетителите. Така той ще има много по-добър шанс за успех.

Are you interested in our services? Send an inquiry!